De auteurs ...

jw

... houden ervan als mensen hun doelen bereiken en daarbij hun klanten blij maken.

Als ze fluitend naar hun werk gaan en vrolijk zeggen waar het op staat. Ze hebben jarenlange ervaring als trainer/coach, leidinggevende en leidingnemende. De afgelopen jaren hebben ze mensen geholpen bij het leidingnemen. Ze zijn beiden vennoot van Dreamfactory.

Jan Willem van den Brink is bedrijfskundige. De eerste tien jaar van zijn werkende leven heeft hij veel ervaring opgedaan als inhoudelijk professional en als managing consultant. In 2000 veranderde hij van koers. Sindsdien richt hij zich op de combinatie van persoonlijke groei van mens en (daardoor) organisaties. Sinds die tijd begeleidt hij professionals en de organisaties waar ze werken bij het uitvoeren van het opdrachten, het tevreden maken van opdrachtgevers, en ook met het vinden van nieuwe opdrachten.

maartenMaarten van Os wilde van jongs af aan al ondernemer zijn, en dat is gelukt. Tijdens zijn studie had hij al een klusbedrijfje. Later leidde hij samen met zijn broer Diederik een technisch productiebedrijf. Vervolgens ontdekte Maarten dat hij het omgaan met mensen, zoals het adviseren van klanten en het coachen van medewerkers, nog leuker vond. Daarom richtte hij in 1998 samen met Marco Raad Dreamfactory op. Zo kwam de overstap naar interim-management, training en coaching tot stand. Maarten houdt ervan om mensen te begeleiden op een niveau dieper dan de vaardigheden, en dat te combineren met praktische tips. Ontwikkeling met concreet resultaat.

Samen vormen Jan Willem en Maarten met veel plezier de directie van Dreamfactory. Vanuit Dreamfactory begeleiden ze met hun collega's dienstverlenende organisaties als adviesbureaus, advocatenkantoren, ingenieursbureaus, ICT bedrijven en (interne) stafafdelingen waar veel inhoudelijk sterke professionals werken. Ze helpen die professionals en hun leiders met twee onderwerpen: opdrachtgevers vinden en opdrachtgevers tevreden houden.

Over het onderwerp opdrachtgevers vinden schreven ze in 2010 het boek Opdrachtgever Gezocht - acquireren als onderdeel van je werk.

df-opdrachtgevers-vinden-en-tevreden-houden

Klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de auteurs op te nemen.